Továbbra is él két ingyenes szolgáltatásunk!

AZ ICA SZALON ÉS  A BOWITT AUTÓKOZMETIKA  KÖZÖS AKCIÓJA , valamint az  EMLÉKEZTETŐ E-MAIL.

KÖSSE ÖSSZE A KELLEMESET A HASZNOSSAL!

AMIG MI ÖNT TETŐTŐL TALPIG MEGSZÉPÍTJÜK, ADDIG AUTÓJA IS KÍVÜL BELÜL MEGSZÉPÜLHET A BO-WITT AUTÓKOZMETIKA JÓVOLTÁBÓL.

Az autókozmetika akciója, hogy minden kedves vendégünknek lehetősége van amíg a szalonunk szolgáltatásait hosszabb időre igénybe veszi, (minimum 2 óra)  addig a KÉZI AUTÓMOSÓ szakemberei helybe jönnek a vendégeink autójáért és elviszik lemossák, kitakarítják vagy akár a belső kárpitot is kitisztítják. Vendégeink kérésére mi előre értesítjük az autókozmetikát, ha ezt az igényüket jelzik felénk bejelentkezéskor, akár egész évre előre is.

EMLÉKEZTETŐ E-MAIL :

Mai világban, mikor a fejünk tele van időpontokkal, pin kódokkal, jelszavakkal és kapukódokkal, futunk rohanunk, azt sem tudjuk hol ál a fejünk,mi segítünk hogy az ELŐJEGYZETT IDŐPONTJAIRA NE LEGYEN GONDJA VENDÉGEINKNEK.

HA ÖN  SEM SZERETNÉ ELFELEJTENI KÖVETKEZŐ SZÉPÜLÉSE IDŐPONTJÁT, ÉS TÖBB HÉTRE ELŐRE TÖBB ELŐJEGYZETT IDŐPONTJA IS VAN, SZÓLJON NEKÜNK, ÉS KÉRÉSÉRE RENDSZERÜNK 24 ÓRÁVAL A MEGBESZÉLT  IDŐPONTJA ELŐTT KÜLD EGY EMLÉKEZTETŐ EMAILT ÖNNEK  

A telefonok elromolhatnak, a cetliktől már tömve a pénztárcánk, a hűtőre kitett papír sem biztos hogy szembetűnik a reggeli kapkodásban, de mindenkinek van egy munkahelyi vagy „okostelefonos” emailcíme amit naponta megnéz.

Legyen egy gonddal kevesebb amire koncentrálnia kell! Csak szóljon nekünk,és onnantól legyen a rendszer feladata figyelmeztetni Önt!

Ezek az INGYENES szolgáltatásaink                                   

Önnek csak egy szavába kerülnek!