Kedves vendégeink!
 
Szeptember 1.-től 2 új szolgáltatással is bővül szalonunk palettája, a még zajló eddigi akcióink mellé.
 
Mariann és Évi a szabadságunk alatt sem tétlenkedett, készültek az őszi szezonra, hogy új és még modernebb dolgokkal kényeztessék,szépítsék meg a vendégeinket.
 
MAI NAPTÓL Évinél a kozmetikában 3D-s MŰSZEMPILLA-hosszabbítás,
Mariannál pedig PARAFINOS KÉZ-és LÁBÁPOLÁS indul a kiszárad,érzékeny,igénybevett végtagjainknak.
 
Érzéki és szexi tekintet tartós 3D szempilla-hosszabbítással.  Ez egy forradalmian új műszempilla rendszer, amely egyre nagyobb teret hódít , amit előnyös tulajdonságai tesznek lehetővé. Megjelenése teljesen természetes, viselete nagyon kényelmes, súlytalan, tartós, akár két hónapig is tart, és nem roncsolja a saját szempillákat. A 3D műszempilla használatával hosszabb, sűrűbb és vastagabb hatást érhetünk el, amely csodálatosan kiemeli a tekintetet.
A siker titka A 3D műszempilla jelentős előnyökkel rendelkezik az eddig elterjedt tincses szempillákkal szemben. Sikerének legfontosabb titka, hogy viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, sportolhat, zuhanyozhat, szaunázhat, kényelmesen aludhat vele. Teljesen természetes hatású. A 3D műszempilla illesztése láthatatlan, akár férfiak is hordhatják. Viselete kényelmes, súlytalan, egyáltalán nem érezhető. A 3D szempilla ragasztója nem roncsolja az eredeti szempillákat.

ÁRAK ( áfás ár)

Felrakás (első alkalom)   5.000.-Ft,
Töltés ( 3 héten belül ) : 2.000.- Ft,
3-4 hét között:3.000.- Ft,

 

4.hét után teljes új rakás szükséges.

Különösen fontos őszi- téli szeles-hideg napokon a kéz és láb védelme.
Manapság a legjobban kedvelt és ismert kezelési mód a paraffinos kezelés.
A paraffinos ápolás különböző hatóanyagú krémekkel kombinált, mélyhidratáló kezelés, amely nemcsak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átpuhítja. A kezelés hatására a bőr és a köröm felülete ápolttá, bársonyossá válik.
A kezelés eredménye azonnal látható: csodálatosan puha, sima, egészséges kéz- illetve lábbőr! A paraffinos ápolást ajánljuk, közvetlenül a körömbőr eltávolítása után, masszírozás után, mikor a bőr melegebb és jól előkészített, a lakk teljes száradása után, műköröm készítésnél vagy feltöltésnél a teljesen kész munka után.

ÁRAK ( áfás ár )

( BEVEZETŐ AKCIÓS ÁR OKTÓBER 15.-ig !!!! )

Parafinos   kézápolás   1.400.- Ft
Parafionos lábápolás    1.600.-FT

Valamint a nyáron közkedvelt akciók tartanak még,érdemes élni a lehetőségekkel továbbra is!
Szeptember végéig FÉRFI VENDÉGEKNEK 50% KEDVEZMÉNY A PEDIKŰRRE Mariannál.
 
A sikerre való tekintettel, Évinél folytatódik az ULTRAHANGOS (kavitációs) ZSÍRBONTÁS.
 
 
Mindenkit sok szeretettel várunk!
Ica, Évi, Adri és Mariann