Kedves Vendégeink, Barátaink!

Immáron 3. alkalommal, április 02.-tól ÚJRA meghirdetjük a
JÓTÉKONYSÁGI GYŰJTŐ AKCIÓNKAT.

TOVÁBBRA SEM PÉNZT VAGY ADOMÁNYOKAT VÁRUNK !

Egyszerű, mindennap használt és a kukába szánt tárgyakat szándékozunk újrahasznosítás céljára összegyűjteni.

PETPALACKOT és MŰANYAG KUPAKOKAT gyűjtünk KÜLÖN-KÜLÖN.

A palackokat a NAGYVENYIMI NEFELEJCS NAPKÖZIOTTHONOS ÓVODA katica csoportjának szánjuk.
Az ebből összejött összeggel, /vagyis amit az óvoda a palackokért kapott / az intézmény udvarán lévő játszótér és játékok felújításához szeretnénk hozzájárulni ugyan úgy, mint tettük azt az elmúlt 2 év során. Az igazgatónő elmondása szerint, minden évben az előző szezont felülmúlva, vendégeinknek köszönhetően megduplázódik a leadásokból befolyt összeg.

A kupakokat pedig, Szatmári Ádám gyógykezeléséhez hozzájárulva szállítjuk folyamatosan a feldolgozó üzembe.
Ádám azóta az összefogásnak köszönhetően megjárta a Texas állambeli ( USA ) Corpus Christie városát, a gyógykezelés szerencsére eredményesnek bizonyul, Ádám állapota javul.

Érdekesség képpen egy kis vidám összeállítás a gyűjtésről, az elmúlt két akcióról képekben a facebookon, ehhez nem szükséges regisztrált tagnak lenni:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.223049491089506.55685.128126040581852&type=3

Azoknak kik regisztrált felhasználók a facebook-on, nekik a januári kupakleadásról is van egy sorozatunk  ( ezt sajnos valamiért a rendszer nem engedi bárkinek megtekinteni…) : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200231606691072.196203.1179708431&type=3

Ezek a fotók is tanúsítják, hogy képesek vagyunk még jó célokért összefogni. Magánszemélyek, cégek, és baráti közösségek hoztak hozzánk néha, több autónyi adományt. Rengeteg „törzs gyűjtő” barátunknak és vendégünknek tartozunk köszönettel, kik azóta is folyamatosan hozzák nekünk a palackokat és kupakokat,nem ritkán zsák számmal, és nem csak a városból,de a közvetlen környező településekről is. Magunk is meglepődtünk mennyi segítőkész jószándékú ismerősünk mozdult meg,és vonta be közvetlen környezetét, munkahelyén illetve barátai körében indított el gyűjtést. Köszönet azoknak a helyi vállalkozó barátainknak is, kik felhívásunkat olvasva jelezték nekünk segítő szándékukat,és azóta is folyamatosan gyűjtik a náluk kihelyezett dobozokba a kupakokat.

Itt meg is ragadnánk az alkalmat, hogy megköszönjük nekik a támogatást, és a lehetőséget a gyűjtésre náluk is, FELSOROLJUK AZOKAT AZ ÜZLETEKET AHOVA A KUPAKOKAT LEADHATJA BÁRKI, HA MI MESSZEBB LENNÉNK ,VAGY NEM ESÜNK ÉPP ÚTBA: Óvárosban a Magyar úton a Dunapent Kft-Dulás diszkont, a belvárosban 3 helyen is, a Dózsa György úton a 35-37 sz.-alatt Campus Fittnes clubban, valamint a 11.sz. alatti Csillag Szoláriumban, a Piactéri 2.sz szolgáltatóház emeletén a Junior Copy fénymásoló irodában. A Római krt.-on a 100Ft-os boltban. A Béke 2 városrészben szintén két egymás mellett lévő üzletben a Fáklya utcában, a Húsboltban és a mellette lévő Lottózóban is.
Kérünk mindenkit, akinek módjában áll, és úgy is jön hozzánk, vagy csak erre viszi útja, segítsen nekünk ismét, hogy mi is segíthessünk a gyerekek céljainak elérésében. Hozza el hozzánk a kiürült üdítős/ásványvizes palackokat, vagy ha csak arra van lehetősége mert busszal jön, csak a kupakokat. kupakok estében, bármilyen műanyag kupak jó! Tejesdoboz,dezodor,hajhab,mosószer,öblítő,krémes tégely…csak műanyag legyen A szalonban,vagy időjárástól függően a szalon előtt elhelyezett zsákban és karton dobozban gyűjtjük őket.

MINDEN DARAB SZÁMIT !

Nem a mennyiség, a szándék a fontos,eddigi eredményeinket tekintve, ismét bízunk abban,hogy sikerül sok jót cselekednünk újra.

ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET !

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK !

Ica, Évi, Adri és Mariann