Kedves Vendégeink!

A héten megkezdődtek szalonunk (is) előtt a Venyimi út burkolatának javítási munkálatai.

Kérünk mindenkit, hogy induljon el picit korábban hozzánk, számítsunk a félpályás útlezására, elterelésre. Busszal érkező vendégeinknek javasoljuk, inkább eggyel korábbi busszal jöjjenek, ki tudja mikor hol tud majd megállni az építkezés ideje alatt.

Autóval érkező vendégeink figyelmébe ajánljuk az alábbi térképet, melyen a gyorsabb kerülő utakat bejelöltük, amely a Kölcsey utcai parkolónkhoz vezet. Kérünk mindenkit, a szokásostól eltérően most parkoljunk merőlegesen, a kerítés mellett 45 fokos szögben. Így sokkal többen elférünk. Kérjük hagyjuk szabadon a szomszéd lakóházak autóbejáróit.

A térképen pirossal jelöltük a város felöl érkezőknek, kékkel a 6-os út felöl érkezőknek a kényelmes fennakadásoktól mentes útvonalakat .

(piros útvonal : Aranyvölgyi úton fel a Di-Fer szervízig-volt Suzuki-balra be a KőrösiCsoma, újra balra Jókai utca, megint balra Muskátli és jobbra a Kölcsey utca. Kék útvonal : a 6-os/62- es körforgónál bejönni,a Di-Fer- volt Suzuki kereskedésnél be jobbra, és onnantól ugyan az mint az előző leírás )

Mindez ugyan kicsit bonyolultnak hangzik, ám csak pár hét lesz. Mindenki megértését és türelmét köszönjük! Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Ica, Évi, Adri és Mariann