TAVASZI MEGÚJULÁS

 

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS, KÉZ ÉS LÁBÁPOLÁS, KOZMETIKAI KEZELÉSEK FÉRFIAKNAK IS!

 

A hideg, sötét téli hónapok végével eltehetjük végre a nehéz  arc-kézkrémeket, bőrünk, testünk tavaszi ápolására koncentrálhatunk. Ilyenkor mindenkinek szüksége van felfrissülésre – egész lényünk igényli és meghálálja a törődést, ideje tehát, hogy felkészítsük a napsütésre! Akciós kínálat az Ica Szalonban!

Akciós alakformálásra vágysz? Irány az Ica Szalon!

A tavaszi időszak beköszöntével a megfelelő előkészület nemcsak azért fontos, hogy lelkünk jobban érezze magát, de azért is, mert bizony csúnyán beéghetnek a szennyeződések a bőrünkbe az első napsugarak hatására. Ebben az évszakban ugyanis teljesen más törődést igényel a bőröd, mint a hideg téli időben.

A langyos tavaszi szél hatására a hóvirággal együtt előbújnak a téli göncök által eleddig jótékonyan elrejtett zsírpárnák, ahogy a ruharéteg apránként csökken rajtuk. Hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy ezt a tavaszt ne úgy kezdd, mint a tavalyit? Szeretnél megszabadulni régóta "féltve őrzött" feleslegedtől? Még nem késő! 

Az Ica Szalonban ugyanis még a fürdőruha szezon előtt elérheted az alakot, amire mindig is vágytál – mégpedig a forradalmian új kavitációs ultrahangos zsírbontással!

Szabadulj meg a felesleges zsírpárnáktól-narancsbőrtől ultra gyorsan az ultrahanggal! A kezelés teljesen fájdalommentes, és kúraszerűen alkalmazva látványos eredménnyel jár. Ez egy olyan fájdalommentes eljárás, amely véglegesen szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől az olyan kritikus területeket, amelyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. Általánosságban elmondható, hogy egy kúra – vagyis hat alkalom – az adott területen egy-két ruhaméretnyi csökkenést eredményezhet. Akik esetleg heti egy-két alkalommal sportolással is kiegészítik a tavaszi átalakulásukat, azok esetében még ennél is még látványosabb lakváltozás lehet!

Ráadásul most akciós ajánlattal lepi meg régi és új vendégeit az Ica Szalon: a kavitációs zsírbontás kúrát választók "Ötöt fizet, hatot kap!" kedvezményt vehetnek igénybe – vagyis még inkább megéri a tavaszi megújulást választani! Részletek ITT

 

Tavaszi megújulás programunkban kínáljuk még: 

- parafinos kéz- és lábápolást férfiaknak és nőknek egyaránt

- pedikűrt és manikűrt (férfiaknak is!)

- műkörömépítést, gél-lakkot,

- japán manikűrt

- Gigi Glycpure arckezelést a teljes bőrmegújulás érdekében Gigi Glycpure Aha alkalmazásával

- oliva aktív fitoterápiát anti aging rejuvenációs ráncfeltöltő kollekció alkalmazásával

- tű használata nélküli botox kezelést – káros hatások a nélkül

- 3D műszempilla-hosszabbítást!

 

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket személyesen Dunaújvárosban, a Venyimi út 8/b. szám alatt – illetve telefonon  a 25/285-362-es vagy a 30/851-4107-es számokon.

Mindenkit szeretettel várunk!