TAVASZI FELFRISSÜLÉS TETŐTŐL TALPIG FÉRFIAKNAK IS. KÉSZÜLJ VELÜNK A NYÁRRA!

HOZZUK FORMÁBA MAGUNKAT A STRANDSZEZONIG 10 HETÜNK VAN A NYÁRIG, EGY KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÓ KÚRA PEDIG CSAK 6 HÉT! most 5 kezelést fizet, 6 kezelést kap!

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁSról részletek és árak : ITT

Frissítsük fel arcbőrünket!
A téli időszak a Te bőrödet is kikészítette

Fontos a tavaszi arctisztítás, mert beéghetnek a szennyeződések a bőrünkbe az első napsugarak hatásától. Télen a vitaminhiányos táplálkozás, és a fagyos idő bizony nyomot hagy bőrünkön.
A hosszú téli hónapok alatt szervezetünk lemerült. Bőrünk szárazabbá válik. Ma már rengeteg arckezelés közül válogathatunk, melyek segítenek, hogy arcbőrünk ismét ragyogó és feszes legyen. Ízelítő kezeléseinkből:

AHA kezelés ( gyümölcssavas hámlasztás)

- oliva aktív fitoterápiát anti aging rejuvenációs ráncfeltöltő kollekció alkalmazásával 

- tű használata nélküli botox kezelést – káros hatások a nélkül 

Arany maszk pakolás,

Ballagásra, esküvőre műszempilla

Jön a tavasz, elő a kezekkel és lábakkal!

A melengető napsugarak a szekrény mélyére száműzték a csizmákat, sálakat, kesztyűket és előkerültek helyettük tavaszi ruháink. A téli időszakra jellemző kemény hideg azonban megviselheti kezünket és bőrünket!

Vegyük kezünkbe a megoldást!

Kezeinket nap mint nap erős igénybevételnek tesszük ki: mosogatás, kézmosás, szárítás, szélfúvás. Amennyiben elhanyagoljuk, könnyen szárazzá, kérgessé válhatnak. Márpedig a kezünk sokat elárul rólunk.

EZT CSODÁLATOSAN LEHET ÁPOLNI A PARAFINOS KÉZÁPOLÁSSAL

PEDIKŰR FÉRFIAKNAK IS A láb kiszáradása többnyire a kényelmetlen cipők, valamint a rendszeres ápolás elmulasztása miatt alakul ki. Bőrkeményedéssel-kiszáradással a pedikűrös ezen a területen is csodákra képes és a végén még egy nyugtató talpmasszázzsal kényezteti lábunkat.

KÖRMEINKET A JAPÁN MANIKŰRREL, AZAZ A MÉHVIASZOS ÁPOLÁSSAL KEZELHETJÜK

HAJUNKNAK A langyos légfürdő, és a nap most igazán jót tesz  a sapkába zárt idők után. Mit tehetünk még, hogy frizuránk szép, és egészséges legyen?

Ha régen voltunk fodrásznál, akkor most látogassunk el az üzletbe, és kérjünk egy frissítő hajvágást vagy pakolást, esetleg egy színfelújítást, vagy élénkítést.

 

MINDEZT AJÁNDÉKBA IS ADHATJUK SZERETTEINKNEK NÉVNAPRA,SZÜLINAPRA,HÚSVÉTRA VAGY CSAK MERT MEGÉRDEMLI..VAGY MAGUNKNAK MERT MEGÉRDEMELJÜK

szívesen segítünk az ajándékutalvány személyre szabott összeállításában!

TAVASZI MEGÚJULÁS SZÉPSÉGBÉRLET