TELJES BŐRMEGÚJULÁS A GIGI GLYCOPURE AHA-VAL

Miért hasznos a bőr hámlasztása?

A bőr legfelső rétegében elöregedett, elhalt hámsejtek vannak, melyek természetes módon leválnak, helyükre újak lépnek. Ez a hámlás a bőr természetes megújulási folyamata, mely annyira finom és lassú, hogy szinte észre sem veszünk. A bőr hámlasztása segíti a bőr fokozatos megújulását.
Főleg télen és tavasszal szükséges a mélyhámlasztó kúra, mely jelen esetben gyógyír lehet a fakó, sápadt, fáradt, seborreás bőrnek.

A GIGI GLYCOPURE-AHA eltávolítja az elhalt felületi hámsejteket, valamint segíti a rugalmas rostok képződését. A kezelés eredményeként ránctalanabb, üde, sugárzóbb bőrfelszínt és szerkezetet kapunk.

Mi történik a GIGI Glycopure-aha hámlasztás során

A gyümölcssavak, vagyis az alfa-hidroxi-savak, mint például a tejsav, a glikolsav – nem csak hogy oldják a szarusejtek közti kötőanyagot, de a mélyebb rétegekbe is kifejtik jótékony hatásukat, mivel a felszíni hámoldás után behatolnak a sejtek közötti réseken át egészen a szaruréteg aljáig, ahol serkentik a sejtosztódást, így elősegítik a bőr regenerálódását.

A gyümölcssavas kezeléseket leginkább kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a szaruképzés folyamata 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése kb. 1 hónapot vesz igénybe.

Milyen esetben javasolt a GIGI GLYCOPURE -AHA HÁMLASZTÁS?

  •  Finom ráncok elsimítása
  •  Bőr feszesítése
  •  Tág pórusok összehúzása
  •  Puhább, simább, rugalmasabb bőr elérése
  •  Tónusfokozás és a bőr textúrájának javítása
  •  Arcon új bőrfelület kialakítása és felfrissítése
  • Felszines  hegek elsimítása, pattanásos bőr kezelése
  •  Napfénykárosodott bőr minőségének javítása
  • Bőr pigmentációinak, pl: májfolt, szeplők halványítása

Mennyi ideig tart a kezelés?
-4-6 alkalommal heti-1 x végezzük a kezelést.

Rákényszerítjük a bőrt a friss sejtek képzésére,a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyagok gyorsabb felszívódására, elősegítjük a felületi sérülések lelökődését,a kozmetikai hibák,hegek ,ráncok halványodását, megszűnését!
Minden bőrtípusra lehet alkalmazni a kezelést, de szakemberre kell bízni az adagolásokat, illetve fontos, hogy a végzendő kúra is szigorúan szakember felügyelete mellett menjen végbe.

Ezek az anyagok a kozmetikai megújulások segítői, amikor a kezelések előtt felkészítik a bőrt a hatóanyagok befogadására. Segítségükkel hatékonyan megújítható a bőr, és leoldható a felvastagodott szaruréteg, amely a legtöbb bőrprobléma okozója, s amely nem engedi a bőrt sem természetesen megtisztulni, sem önmagát táplálni. A különböző AHA-s kezelésekkel a legmakacsabb bőrprobléma is hatékonyan, gyorsan megoldható.

A GIGI Glycopure Hámlasztó peeling
- minden bőrtípusnál, bőrhibánál látványos eredményt hoz. Vérbőségfokozó, keringésjavító, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét.
A benne lévő alfa-hidroxi-sav segítségével a bőr kívülről-belülről megtisztul, szinte újjászületik.


1 KÚRA / 5 KEZELÉS/ 21.000.-

 

<<< Vissza a főoldalra