MANIKŰRNÉL és PEDIKŰRNÉL is rendkívüli hatás érhető el vele.

Sokféle manikűr létezik már. Mégis egyik legjobb (szerintem) a JAPÁN manikűr. Ha nem akarsz műkörmöt, hanem a sajátodat szeretnéd rendbe hozatni, hogy ne töredezzen, ne rétegeződjön, erősebb legyen és a lakk is ne csak két napig tartson, hát járj manikűröztetni, és JAPÁN manikűrt kérj.
A lényege, hogy az alaposan megtisztított formázott körmökre szarvasbőr párnácskák segítségével méhviaszt kenek fel, amennyit a körömlemez felvesz, ez több okból jótékony hatású:
-a masszírozó mozdulat stimulálja a vérellátást, ezáltal a köröm egy idő után regenerálja magát, erősebb, egészségesebb lesz.
-tompítja az esetleges egyenetlenségeket, mely esztétikusabb lakkozást eredményez ez után egy nagyon finom púder porral, hasonló mozdulatokkal bezárom a korom felszínét, mely ellenállóbbá teszi a körmöket. Végül egy szarvasbőr polírozóval csillogó fényesre polírozom.
Férfiaknak, nőknek, kamaszoknak, gyerekeknek egyaránt ajánlom. Célszerű rendszeresen járni annak, akinek nagyon gyengék, vagy problémásak a körmei.

Visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést.
Hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz.
A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a szikrázó fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül).
A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek!